La Fondation pour les Générations Futures - De Stichting voor Toekomstige Generaties recrute - werft aan!

De Stichting voor Toekomstige Generaties is op zoek naar een tweetalige (NL/FR) medewerker projectcommunicatie (M/V/x) met een zeer goede kennis van courante digitale communicatietools (grafische vormgeving, CRM, ontwerpen en versturen van e-mailings, etc.). Idealiter zoeken we ook iemand met een goede kennis van de specifieke communicatiekanalen voor jongeren, onder andere social media.

Future Proef Award 2024-winnaars

Maandagavond 22 april vond de eerste prijsuitreiking van de Future Proef Award plaats in Brussel.
9 jongeren werden bekroond voor hun eindproef, ontdek ze hier:

GreenTech Forum Brussels

GreenTech Forum Brussels is een nieuw evenement voor professionals op het gebied van technologie en duurzame ontwikkeling.

75% van de winnaars van de HERA Awards bouwen hun carrière uit in een sector of functie die verband houdt met duurzame ontwikkeling. Velen stellen zichzelf vragen over gedragsverandering: hoe overtuig je klanten, collega's of aandeelhouders van het belang van meer duurzame ontwikkeling? Hoe komen we van bewustzijn tot concrete actie?  
 

Op uitnodiging van het Parlement van de Federatie Wallonië-Brussel presenteerden Tyane Storme, Anton Menacho en Anthony Ricotta op 7 juni 2023 hun masterproef, die bekroond werd door de

De Belgische stichtingen van openbaar nut dragen de verantwoordelijkheid om al hun middelen in te zetten voor het algemene belang. Hiervoor blijven giften (en andere activiteiten) ter ondersteuning van derde initiatieven natuurlijk essentieel.
Met de financiële activa van de Belgische stichtingen (meer dan 3 miljard €) kunnen evenwel ook economische initiatieven worden gefinancierd die naast een financieel rendement ook een positieve en meetbare impact willen hebben op het milieu en de maatschappij.

Pagina's