GreenTech Forum Brussels

GreenTech Forum Brussels is een nieuw evenement voor professionals op het gebied van technologie en duurzame ontwikkeling.

La Fondation pour les Générations Futures - De Stichting voor Toekomstige Generaties

We zijn op zoek naar een operationeel verantwoordelijke marketing en communicatie met project- en people-management skills. We zoeken iemand die bovendien hands on is, weet hoe een marketing-mindset te installeren en een zeer goed analytisch en probleemoplossend vermogen heeft.

Je werkt binnen de Directie Ontwikkeling en Communicatie, die instaat voor de fundraising, public relations, marketing en communicatie van de Stichting voor Toekomstige Generaties. Je coördineert het communicatieteam (3 VTE) et wordt aangestuurd door de Directrice Ontwikkeling en Communicatie.

La Fondation pour les Générations Futures - De Stichting voor Toekomstige Generaties

De Stichting voor Toekomstige Generaties

De Stichting voor Toekomstige Generaties werd opgericht in 1998 en is de enige Belgische stichting die zich uitsluitend toelegt op duurzame ontwikkeling. De Stichting is een pluralistische, onafhankelijke stichting van openbaar nut en is actief in de drie gewesten van het land.

75% van de winnaars van de HERA Awards bouwen hun carrière uit in een sector of functie die verband houdt met duurzame ontwikkeling. Velen stellen zichzelf vragen over gedragsverandering: hoe overtuig je klanten, collega's of aandeelhouders van het belang van meer duurzame ontwikkeling? Hoe komen we van bewustzijn tot concrete actie?  
 

Op uitnodiging van het Parlement van de Federatie Wallonië-Brussel presenteerden Tyane Storme, Anton Menacho en Anthony Ricotta op 7 juni 2023 hun masterproef, die bekroond werd door de

De Belgische stichtingen van openbaar nut dragen de verantwoordelijkheid om al hun middelen in te zetten voor het algemene belang. Hiervoor blijven giften (en andere activiteiten) ter ondersteuning van derde initiatieven natuurlijk essentieel.
Met de financiële activa van de Belgische stichtingen (meer dan 3 miljard €) kunnen evenwel ook economische initiatieven worden gefinancierd die naast een financieel rendement ook een positieve en meetbare impact willen hebben op het milieu en de maatschappij.

Pagina's